zoab training en coaching

Coaching

Het geheim van weer aan het werk gaan zit hem niet in het vinden van de juiste vacature maar in het vinden van de juiste spirit om weer aan het werk te gaan. Zeker als je een achterstand tot de arbeidsmarkt hebt door fysieke en/of psychosomatische problemen.

Ieder mens is van nature gericht op persoonlijke groei, zowel privé als op het werk. Door verschillende omstandigheden kunnen mensen op een bepaald moment vastlopen en dat kan zijn weerslag hebben op jouw maatschappelijk functioneren. ZOAB wil voor deze mensen van betekenis zijn en hen helpen bij het (opnieuw) verkrijgen van een passende maatschappelijke positie en betekenis, bij voorkeur een passende plek op de arbeidsmarkt.

ZOAB staat voor

Zingeving

Op een zingevende manier word je opgeleid en gecoacht naar een (nieuwe) werkomgeving. ZOAB richt zich voornamelijk op mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn meestal de mensen die over een grote motivatie en doorzettingsvermogen beschikken om weer aan de slag te gaan. Samen met de partners van ZOAB gaan we ervoor om je weer aan de slag te krijgen en te houden.

Ondernemen

Stilstand is achteruitgang. Dit welbekende spreekwoord spreekt voor zich en geeft genoeg redenen om in jezelf te investeren. Daarom vinden wij bij ZOAB dat mensen getraind en gecoacht moeten worden om vooruit te komen. Onze manier van aanpak richt zich erop om je klaar te stomen voor weer een nieuwe uitdaging. Samen met jou gaan we bekijken wat het beste bij je past en gaan we middels training en coaching jou weer aan een baan helpen.

Authenticiteit

Ieder mens is uniek in zijn doen en laten en heeft unieke kwaliteiten. Deze willen we niet verloren laten gaan en zo optimaal mogelijk benutten. Wij gaan uit van jouw authenticiteit, kennis, kunde en kwaliteiten om er voor te zorgen dat je deze optimaal kunt benutten. Dit doen we d.m.v. training, coaching en leerwerk stages. Bij deze leerwerk stage kan jij op authentieke wijze laten zien wat je allemaal kan en weet. Natuurlijk word je hierbij begeleid door onze ervaren trainers en docenten.

Betrokkenheid

Vooral voor de deelnemers, maar ook voor de trainers/docenten, is een stuk bevlogenheid een vanzelfsprekendheid. Juist omdat ZOAB kansen biedt aan mensen met en achterstand tot de arbeidsmarkt, komt de bevlogenheid naar boven. Dit geeft positieve energie om door te gaan, kansen te zien en deze te benutten. Dit kan alleen maar door een 100% motivatie en door bevlogenheid en doorzettingsvermogen. Samen gaan we voor een goed resultaat!

Coaching / empowerment UWV

Heb je een uitkering van UWV? Wil je wel weer aan het werk, maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken? Misschien heb je lichamelijke of psychische klachten die een andere baan zoeken lastiger maken. Je bent bijvoorbeeld werkloos geworden door een psychische klachten, fysieke beperkingen, of een lastige thuissituatie. Soms kan je er niks aan doen. Waar je wel wat aan kunt doen, is de manier waarop je ermee omgaat. ZOAB gaat je hierbij begeleiden en helpen. Daarbij wordt ook ons netwerk ingezet. Met een goedgekeurd scholingsplan van het UWV gaan we, samen met jou, een leerwerktraject in om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Omdat het UWV betaalt, heb jij geen zorgen over de kosten van het traject. Een hele geruststelling!

Individuele coaching:
Mensen worden weer ondernemend en enthousiast!
Leren reflecteren op je eigen functioneren is een belangrijk doel van coaching. Het eigen vermogen om je zelfstandig te ontplooien en te ontwikkelen wordt gestimuleerd. Dit geldt zeker voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt die duurzaam inzetbaar willen blijven op een vitale manier. Medewerkers, leidinggevenden en professionals, die (weer) aan de slag willen.
Er wordt op een rijtje gezet wat je echt wilt en hoe je dat kunt bereiken. Door inzicht in je kwaliteiten, kracht- en inspiratiebronnen krijg je nieuwe energie. Je wordt weer de regisseur van je eigen loopbaan en leven. Toekomstrichtingen en ontwikkeling zijn het resultaat!
De ZOAB coach fungeert hierbij als klankbord om nieuwe keuzes mogelijk te maken.

  • Wil jij niet langer langs de zijlijn staan?
  • Wil jij de teugels weer in eigen hand nemen?
  • Wil jij al jouw kennis, kunde en ervaring weer inzetten?

Neem dan contact met ons op. Wij gaan dan al jouw mogelijkheden in kaart brengen, bespreken en kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Uiteraard worden al jouw gegevens vertrouwelijk behandeld en niet doorgespeeld aan derden.

Wij zitten klaar voor jou vragen Contact opnemen