zoab training en coaching

Trainingen

Hoe wij u kunnen helpen

Je kan bij ZOAB Trainingen terecht voor verschillende trainingen en opleidingen.

Het opleidings- en trainingsaanbod van ZOAB Trainingen bestaat uit (commerciële) opleidingen in het kader van Leer-werktrajecten vanuit het UWV, en ondernemersopleidingen die leiden naar het zelfstandig ondernemerschap of voor ondernemers die een diepere kennis willen over het zelfstandig ondernemerschap.

Het programma van de ondernemersopleidingen is volledig afgestemd op het zelfstandig ondernemerschap. De lessen vinden plaats in modern uitgeruste opleidingsinstituten zoals ROC’s, hogescholen en universiteiten.

In het lesprogramma komen alle aspecten van het zelfstandig ondernemerschap aan de orde:

Ondernemingsvormen

Welke rechtsvormen bestaan er en welke is voor uw ondernemerschap het beste geschikt?

Acquisitie

Hoe komt u aan nieuwe cliënten cq opdrachtgevers? En hoe bouwt u zaken relaties op.

Kamer van Koophandel en belastingdienst

Wat komt er kijken bij de officiële inschrijving van uw onderneming? Aan welke verplichtingen moet u voldoen?

Administratie

Wat moet u doen om aan de eisen van de overheidsinstanties te voldoen?

Planning en registratie

Hoe kunt u uw werkzaamheden zo organiseren en inplannen dat u het maximale rendement haalt uit uw onderneming?

Verzekeringen

Verzekeringen liggen voor een startend ondernemer gevoelig. Hoe stelt u de juiste prioriteiten? Welke risico’s kunt u nemen en welke beter niet?

diensten zoab trainingen en coaching

Tijdens de opleiding van ZOAB Trainingen krijg je de bagage voor een goede en verantwoorde start van je onderneming. Je raakt doordrongen van de voor- en nadelen van het zelfstandig ondernemerschap. Zo weet je waar je aan begint en kom je niet voor ongewenste verassingen te staan.

Naast deze ondernemersopleiding staat ZOAB Trainingen klaar voor de zelfstandig ondernemer die meer wil weten over bepaalde onderwerpen van het zelfstandig ondernemen. Hierbij kan je denken aan marketingactiviteiten, verkoopbevordering, klantencontacten, acquisitie, et cetera.

ZOAB Trainingen werkt samen met andere opleidings- en trainingsbureaus voor het UWV. Vanuit het UWV kunnen werkzoekende en uitkeringsgerechtigden in aanmerking komen voor een zogenaamd Leer-werktraject. Tijdens dit traject wordt je opgeleid voor een bepaalde functie bij een werkgever. Een deel van deze opleiding/training wordt verzorgt door ZOAB Trainingen.


Wij zitten klaar voor jou vragen Contact opnemen